- Lav og rul din egen is
- Rimeligt instaworthy!
- Hvis man er kreativ med dekorationen ;-)
- Inklusiv kølebakke ("rullepande"), spatel og forme
- Kommer med både opskrifter og instruktioner
Her gælder det jo straks om, at slå sin kreativitet løs. Der er nemlig 2 meget vigtige spørgsmål som skal besvares:
1) Hvilken smag skal der blandes i isen og 2) Hvilken toppings vælger du til din is? Dette er de to vigtige spørgsmål som afgøre hvor lækker og instaworthy din is bliver. Det ene udelukker bestemt ikke det andet. Uanset hvad, så er du stadigvæk mesteren af din egen is og vi vil allerede nu gerne ønske jer tillykke med jeres helt egen og nye isfabrik.
Et mega fedt gadget som samtidigt er mega instaworthy. Og bedst af alt: laver lækker is, så snart man har opfundet verdens bedste opskrift!
- Rolling Ice Cream - Ice Rolls Set
- Virker ved hjælp af en lille aluminiumsplade (fyldt med kølemiddel), som er frosset, hvorpå du direkte kan lave dine egne lækre isruller
- Indeholder: isrullepande, 2 spatler (isskraber), 1 sugerør med ske, 6 forme (hjerte, stjerne osv.), Instruktioner med opskrifter
- Opskrifter inkluderet: Strawberry Short Cake; Chokolade-Oreo; Grøn te; Ananaskage;
- Dette behøver man, men det er ikke inkluderet: 1 skål (til forberedelse), piskeris, 1 kop (240 ml) fløde, ½ kop (150 gram) kondenseret mælk, tang, skåle (til de færdige isruller)
- Isrullepanden kan bruges flere gange i træk
- Instruktioner på Engelsk
- Dimensioner isrullepande ca. 6 cm høj, diameter ca. 30 cm; Spatel omkring 18 x 3,5 cm; Sugerør ca. 18 cm lang, diameter ca. 0,5 cm; med ske 24 cm lang, ske ca 2,5 x 3,5 cm; Emballage ca. 34 x 34 x 7,5 cm
- Samlet vægt ca. 2,5 kg
- BEMÆRK: isrullepanden skal vaskes op i hånden, udelukkende ved brug af varmt vand.
Instruktioner - Forberedelse:
- Før du kan starte, skal isrullepanden stå på hovedet i mindst 24 timer i fryseren (På den koldeste funktion) - ellers bliver den ikke kold nok
- Anbring den nødvendige mængde skåle til isrullerne i fryseren - så de ikke smelter med det samme
- Forbered alle de ingredienser, du har brug for - lad din kreativitet løbe vildt, man kan tilføje præcis hvad man vil
Instruktioner - Brug:
- Trin 1: Bland cremen og kondenseret mælk i en skål for at lave isrullebasen
- Trin 2: Tag isrullepanden ud af fryseren; læg de ønskede ingredienser i midten af isrullepanden. Hæld noget af grundblandingen på sammen med ingredienserne
- BEMÆRK: Isruller med forskellige ingredienser har forskellig konsistens - frugter tilsættes i små mængder, fordi de indeholder væske som gør det mere vanskeligt at rulle isene op
- Trin 3: Brug de 2 spatler til at hugge ingredienserne; Sørg for at spatlerne er i kontakt med hinanden ved hugning. Hak ingredienserne så meget som muligt
- TIP: Langvarig hakning gør blandingen mere luftig, og isen rulles nemmere
- Trin 4: Den hakkede is spredes jævnt ud, lav et rektangel med lige kanter; Prøv hårdere for at sprede det så tyndt som overhovedet muligt (på isrullepanden); først klar når isen ser fuldstændig frossen ud
- Trin 5: Placer skraberen(spatelen) på kanten af isrullepanden (i en ca. 50 ° vinkel); Skub skraberen fremad med stor kraft for at rulle isen
- Trin 6: Tag de færdige ruller med en tang og læg dem i de forberedte skåle; sørg for at du ikke knuser isrullen med tangen;
- Tilsæt den ønskede garnish (f.eks. flødeskum, chokoladesauce, drys, frugt, kiks, små næsten sorte chokoladekiks med en hvid creme indeni ;-) osv.)
- Tip: Isrullerne sættes vertikalt oprejst i skålen
Rolling Ice Cream - Isrulle-sæt
- Lav og rul din egen is
- Rimeligt instaworthy!
- Hvis man er kreativ med dekorationen ;-)
- Inklusiv kølebakke ("rullepande"), spatel og forme
- Kommer med både opskrifter og instruktioner
Her gælder det jo straks om, at slå sin kreativitet løs. Der er nemlig 2 meget vigtige spørgsmål som skal besvares:
1) Hvilken smag skal der blandes i isen og 2) Hvilken toppings vælger du til din is? Dette er de to vigtige spørgsmål som afgøre hvor lækker og instaworthy din is bliver. Det ene udelukker bestemt ikke det andet. Uanset hvad, så er du stadigvæk mesteren af din egen is og vi vil allerede nu gerne ønske jer tillykke med jeres helt egen og nye isfabrik.
Et mega fedt gadget som samtidigt er mega instaworthy. Og bedst af alt: laver lækker is, så snart man har opfundet verdens bedste opskrift!
- Rolling Ice Cream - Ice Rolls Set
- Virker ved hjælp af en lille aluminiumsplade (fyldt med kølemiddel), som er frosset, hvorpå du direkte kan lave dine egne lækre isruller
- Indeholder: isrullepande, 2 spatler (isskraber), 1 sugerør med ske, 6 forme (hjerte, stjerne osv.), Instruktioner med opskrifter
- Opskrifter inkluderet: Strawberry Short Cake; Chokolade-Oreo; Grøn te; Ananaskage;
- Dette behøver man, men det er ikke inkluderet: 1 skål (til forberedelse), piskeris, 1 kop (240 ml) fløde, ½ kop (150 gram) kondenseret mælk, tang, skåle (til de færdige isruller)
- Isrullepanden kan bruges flere gange i træk
- Instruktioner på Engelsk
- Dimensioner isrullepande ca. 6 cm høj, diameter ca. 30 cm; Spatel omkring 18 x 3,5 cm; Sugerør ca. 18 cm lang, diameter ca. 0,5 cm; med ske 24 cm lang, ske ca 2,5 x 3,5 cm; Emballage ca. 34 x 34 x 7,5 cm
- Samlet vægt ca. 2,5 kg
- BEMÆRK: isrullepanden skal vaskes op i hånden, udelukkende ved brug af varmt vand.
Instruktioner - Forberedelse:
- Før du kan starte, skal isrullepanden stå på hovedet i mindst 24 timer i fryseren (På den koldeste funktion) - ellers bliver den ikke kold nok
- Anbring den nødvendige mængde skåle til isrullerne i fryseren - så de ikke smelter med det samme
- Forbered alle de ingredienser, du har brug for - lad din kreativitet løbe vildt, man kan tilføje præcis hvad man vil
Instruktioner - Brug:
- Trin 1: Bland cremen og kondenseret mælk i en skål for at lave isrullebasen
- Trin 2: Tag isrullepanden ud af fryseren; læg de ønskede ingredienser i midten af isrullepanden. Hæld noget af grundblandingen på sammen med ingredienserne
- BEMÆRK: Isruller med forskellige ingredienser har forskellig konsistens - frugter tilsættes i små mængder, fordi de indeholder væske som gør det mere vanskeligt at rulle isene op
- Trin 3: Brug de 2 spatler til at hugge ingredienserne; Sørg for at spatlerne er i kontakt med hinanden ved hugning. Hak ingredienserne så meget som muligt
- TIP: Langvarig hakning gør blandingen mere luftig, og isen rulles nemmere
- Trin 4: Den hakkede is spredes jævnt ud, lav et rektangel med lige kanter; Prøv hårdere for at sprede det så tyndt som overhovedet muligt (på isrullepanden); først klar når isen ser fuldstændig frossen ud
- Trin 5: Placer skraberen(spatelen) på kanten af isrullepanden (i en ca. 50 ° vinkel); Skub skraberen fremad med stor kraft for at rulle isen
- Trin 6: Tag de færdige ruller med en tang og læg dem i de forberedte skåle; sørg for at du ikke knuser isrullen med tangen;
- Tilsæt den ønskede garnish (f.eks. flødeskum, chokoladesauce, drys, frugt, kiks, små næsten sorte chokoladekiks med en hvid creme indeni ;-) osv.)
- Tip: Isrullerne sættes vertikalt oprejst i skålen